tafel nagelstudio, voorzijde

Opdracht: Ontwerp en constructie van een werktafel op maat voor Soraya’s Nailsalon in Zaandam
Categorie: Meubels

Tijdens de afspraak vooraf werden de wensen en ook Soraya’s werkwijze goed besproken. De oude tafel bleek vaak te vol. Er bleef weinig werkruimte over door alles wat nodig is. Maar de tafel kon ook niet veel groter. Door de 2 nageldrogers te verplaatsen in vakken onder het werkblad aan de klantzijde kwam er veel ruimte vrij op het werkblad. En zit de klant meer ontspannen. Kabeltjes van deze drogers en een werklamp lagen eerst in de weg en zijn nu onzichtbaar weggewerkt in het nieuwe meubel. #cleanerworkspace!

Wij kwamen uit op hoge kwaliteit vurenhout wat wij vervolgens naadloos verlijmden en verwerkten in het meubel. Het kastje kreeg 3 softclose lades met gefreesde grepen.

De afwerking werd een white wash olie met een chemicaliën bestendige toplaag. Dan is de tafel bij evt morsen met acryl of lak toch weer netjes schoon te krijgen.

Bent U nieuwsgierig naar wat een meubel maar wens kost? Aangezien de prijs voor dit soort projecten afhankelijk is van de afmetingen, opties en wensen vragen wij u even contact met ons op te nemen om uw wensen om te laten zetten in een offerte.